Forum Index >  glFusion >  glFusion Support New Topic Post Reply
 Polls error
   |  Printable Version
By: koni22 (offline)  Mar 28 2011 16:28 pm (Read 647 times)  
koni22

Hi,

I translate the text with google I hope it is somewhat understandable. I have a problem with the polls. If I want to create a new poll, he stores it does not respond even though I have entered more than 2. Have here in the forum topic with a download found for this problem can download the indicated file is not.
GlFusion have installed only three days and must say it is a great system that compliment.
would be nice if someone could help me.

Greetings from Germany

mfg
Sebastian

Forum Regular Member
Regular Member

Group Comfort
Level:
: +1

Registered: 03/28/11
Posts: 76
Location: Germany

Profile Email Website  
  Quote
By: Mark (offline)  Mar 28 2011 16:37 pm  
Mark

When you try to save the poll is there an error message? What happens when you press save?

Look in the error.log file (Command & Control -> Logview) and see if there are any error messages for Security Token.

I'm sure we will get it resolved.

Thanks!
Mark

Forum Admin
Admin

Group Comfort
Level:
: +110

Registered: 10/21/05
Posts: 6296
Location: The Great State of
Texas

Profile      
  Quote
By: koni22 (offline)  Mar 29 2011 05:00 am  
koni22

Hi,

in the error file is nothing about the polls the entire file can not post here unfortunately. When I clicked save on the index page just comes back to the polls, the vote will not be saved.

What can you do? many thanks for the quick response

liebe grüße
sebastian

Forum Regular Member
Regular Member

Group Comfort
Level:
: +1

Registered: 03/28/11
Posts: 76
Location: Germany

Profile Email Website  
  Quote
By: koni22 (offline)  Apr 03 2011 09:47 am  
koni22

Hi,

have the problem with the polls still unfortunately. When I had installed worked glFusion polls but the standart.
My question can I vllet. someone give the necessary SQL code?
So Create ... so I can insert all new to the survey databases manuel mysql?

I could possibly modify the existing survey. I now have it all come but not just keep trying.

When I try to create a new question, I'll be back on the survey index page and it stores nothing.

many thanks

bye
Sebastian

Forum Regular Member
Regular Member

Group Comfort
Level:
: +1

Registered: 03/28/11
Posts: 76
Location: Germany

Profile Email Website  
  Quote
By: koni22 (offline)  Apr 03 2011 11:15 am  
koni22

Hi,

have the problem solved. In the main configuration I have the number of possible surveys of 10 converted to 8. Even the polls work without problems.

bye
Sebastian

Forum Regular Member
Regular Member

Group Comfort
Level:
: +1

Registered: 03/28/11
Posts: 76
Location: Germany

Profile Email Website  
  Quote
New Topic Post Reply


 All times are CDT. The time is now 01:46 am.
Normal Topic Normal Topic
Locked Topic Locked Topic
Sticky Topic Sticky Topic
New Post New Post
Sticky Topic w/ New Post Sticky Topic w/ New Post
Locked Topic w/ New Post Locked Topic w/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to Post 
HTML Allowed 
Censored Content